Általános tudnivalók

A Vevő a Felhasználási Feltételek elolvasását követően írásban kifogással nem él, úgy azt elfogadván az adás-vétel jelen feltételek hatálya alatt köttetik meg. A vásárlással megkötendő szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül. Az internetes vásárlás csak Magyarországon elérhető. A szerződéskötés nyelve kizárólag magyar.

Regisztráció

A www.akksi.hu weboldalon történő regisztráció során az Akksi Kft-nek jogában áll visszautasítani minden olyan regisztrációs igényt, ahol az igénylő valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs mezőben, illetve az adatokból, körülményekből arra lehet következtetni, hogy az igényelt regisztráció célja nem a honlap rendeltetésszerű használata. Az Akksi Kft. jogosult továbbá törölni a regisztrációt, amennyiben a honlap használata, böngészés, vásárlás közben a felhasználó részéről visszaélést, jogellenes magatartást, cselekményt tapasztal. A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait az Akksi Kft. nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatban információkat juttasson el Önnek. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy azt írásban bármikor visszavonhatja. Sikeres regisztráció esetén jogosult rendelést leadni áruházunkban.

Vásárlás

Az adás-vételi megállapodás a Vevő és Akksi Kft. között akkor jön létre, ha a Vevő a www.akksi.hu weboldalán található valamely terméket megrendeli, az Akksi Kft. a Vevő megrendelését írásban visszaigazolta és/vagy a Vevő az árut számla ellenében átvette. A www.akksi.hu oldalon keresztül történő vásárlás feltételezi a Vásárlóról az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és azoknak elfogadását. A Vásárló/Felhasználó tudomásul veszi, hogy a böngészéssel, vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat magának kell felvennie. Magának kell gondoskodnia számítógépe biztonságos használatáról, és az azon tárolt adatok védelméről. Az Akksi Kft nem felel a vis major-ból eredő egyéb, irányításon kívül eső események okán bekövetkező károkért. A vásárolt termékek értéke minimum 5.000 Ft.

Árak

A www.akksi.hu weboldalon a termék mellett feltüntetett ár a termék bruttó ajánlati egységára, az ár forintban értendő. A termék végleges ára az az ár, amely a megrendelés visszaigazolásában féltüntetésre kerül. Az online rendelés esetén a termékek áráért csak a megrendelés visszaigazolása után vállalunk garanciát. A tévedés és az árváltozás jogát a megrendelés visszaigazolásáig az Akksi Kft fenntartja.

A megrendelés feldolgozása

Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mailben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez – az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével – a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.

Fizetési feltételek

Utánvétes fizetés: A rendelés értékét és a szállítási díjat az átvételkor kell kiegyenlíteni, amely tartalmazza a szállítási és az utánvét költségeit is.

Szállítás

A www.akksi.hu webáruházban a személyes átvételt telephelyeinken vagy futárszolgálattal kiszállításos utánvételi módot választhatja. Amennyiben a futárszolgálattal történő kiszállítást választja a megrendelés véglegesítése során a rendszer azonnal kiszámítja szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget. A küldeményeket az MPL futárszolgálat kézbesíti.

Kiszállítási díjak:

A kiválasztott termékeket a rendelés visszaigazolását követően általában 1-2 munkanapon belül kézhez veheti. A kiszállítási díjak Magyarország területére vonatkoznak. A webáruházban megrendelt termékeket Magyarországon kivül nem szállítjuk.

Szavatosság, garancia

Nem terjed ki a garancia helytelen használat, törés, elemi csapás és külső beavatkozás hatására bekövetkező meghibásodásokra. A garanciakötelezettség csak a gyártási vagy anyag hibás termékre terjed ki, nem vonatkozik az esetlegesen kapcsolódó berendezésekre. A garanciális igények érvényesítéséhez a szakszerűen kitöltött jótállási jegy, amennyiben kiállításra került bemutatása, illetve az áru sértetlensége szükséges.

Áru visszaküldése, garanciális ügyintézés

Az áru visszaküldéssel és a garanciális ügyintézéssel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal.

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül a Vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. A vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, illetőleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja. A nyilatkozat-mintát megtalálja a letölthető dokumentumok között. Ebben az esetben az eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a Vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A Távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. Az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

Visszavétel és hasznosítás

A 181/2008. (VII. 8.) Korm. rendelet az elemek és az akkumulátorok hulladékainak visszavételéről szóló kormány Rendelet alapján az Akksi Kft.- a törvényi előírásoknak eleget téve – visszagyűjti a már kimerült, veszélyes hulladékká vált akkumulátorokat. Használt akkumulátor felvásárlással kapcsolatos információkat megtekintheti az alábbi linken, vagy érdeklődhet központunkban.

Adatvédelem

Ha Ön vásárol, vagy regisztrál a www.akksi.hu weboldalon, akkor a megadott adatokat tároljuk. Az adatokat semmilyen körülmények között nem bocsátjuk harmadik fél részére. A tárolásra kizárólag az Ön későbbi vásárlásai miatt van szükség. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse munkatársunkat elérhetőségeink egyikén.