Cégünk története a ’80-as évek elején kezdődött az akkor még hiánycikknek számító akkumulátorok javításával, összeszerelésével, töltésével. Kisiparos családi vállalkozásként, már akkor is a legfontosabb céljaink voltak a műszaki megbízhatóság és vásárlóink bizalmának megtartása. Ezeknek is köszönhetően az évtized végére már egész Magyarországon ismertté váltunk az autóiparban.
Ügyfélkörünk folyamatos bővülésének köszönhetően kisvállalkozásunk lassan kinőtte magát. 1991-ben létrehoztuk az Akksi márkát és a köré épített Kft.-t. Később az Akksi akkumulátort további saját, és mások által is forgalmazottak követték palettánkon. A ’90-es években már az egész közúti járműparkot kiszolgáltuk akkumulátorokkal, legyen az személygépjármű, busz vagy teherautó.
A 21. század elvárásainak megfelelve, az akkumulátorok és az azokat használó járművek, – illetve műszaki eszközök fejlődését folyamatosan nyomon követjük és bővítjük termékpalettánkat. Így ma már a motorcsónaktól a mezőgazdasági gépeken keresztül a szünetmentes tápegységig, szinte mindenbe tudunk megbízható áramforrást ajánlani vásárlóinknak. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is ült már olyan személygépjárműben esetleg utazott olyan autóbuszon vagy használt megelégedettséggel olyan műszaki cikket, amiben az általunk forgalmazott akkumulátor dolgozott.
Napjainkban is nagy figyelmet fordítunk a vásárlói megelégedettségre. Ma már az egész országot lefedő kereskedelmi hálózatunkon keresztül, szinte azonnal elérhetjük ügyfeleinket és Ők minket. Legyen szó tanácsadásról, értékesítésről vagy garanciális ügyintézésről, rövid időn belűl állunk rendelkezésre. Zalaegerszegi telephelyünkön az országban egyedülállóként 0/24-órás akkumulátorszervízt és vásárlást biztosítunk.

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat és reméljük hamarosan Önt is üdvözölhetjük vásárlóink széles táborában.

Minőség- és Környezetirányítás

Az AKKSI Kft. vezetősége legfőbb céljának tekinti, hogy a tevékenységi körébe tartozó feladatokat, a hazai és nemzetközi minőségi követelményeket egyaránt kielégítő színvonalon lássa el. Jelenlegi és leendő ügyfelei bizalmát állandó és ellenőrizhető minőségű, magas színvonalú szolgáltatással, megbízható partneri tevékenységgel kívánja megtartani és megszerezni. A fenntartható fejlődés biztosításához, valamint a környezet állapotáért viselt felelősségét felismerve, alapvető céljának tekinti, hogy környezettudatos magatartásával hozzájáruljon a globális, regionális és lokális környezetvédelmi problémák megoldásához, valamint a környezet állapotának javulásához. Törekszik a környezetszennyezés megelőzésére és a környezetre gyakorolt hatását folyamatosan ellenőrzi és javítja.

Újrahasznosítás

Cégünk kiemelt gondot fordít a környezetvédelemre, környezetünk tudatos megóvására, ezért is foglalkozunk használt akkumulátorok begyűjtésével. A hulladék akkumulátorokat felvásároljuk és ezek újrahaszosítása exportálás után valósul meg. Rendelkezünk a hulladék akkumulátorok tárolásához szükséges veszélyes hulladék tárolóval és konténerekkel, valamint az elszállításhoz szükséges, az ADR előírásainak megfelelő teherautókkal.